Avocat Oradea Sima-Lenghel

tel. : 0757 657 973

email: office@sima-lenghel.ro

logo
/

Avocat Oradea Sima-Lenghel Raluca-Ioana

avocat-oradea
avocat-oradea avocat-oradea

SIMA-LENGHEL RALUCA-IOANA

Cabinet de avocat

     De-a lungul timpului, ne-am remarcat prin calitatea serviciilor profesionale oferite, prin perseverență, rigurozitate și perfecționism, constituind un partener de încredere nu doar pentru clienții din Oradea, ci şi pentru cei din alte orașe din țară și din străinătate.

     Obiectivul nostru este acela de a le oferi clienților noștri cele mai inteligente și eficiente soluții pentru problemele de natură juridică pe care le întâmpină, astfel încât să se bucure de cele mai bune rezultate, obținute în cel mai scurt timp. În acest scop, colaborăm cu experți din domeniile adiacente dreptului, maximizând astfel rezultatele previzionate, precum și cu avocați din alte zone ale țării, astfel încât să le asigurăm clienților noștri servicii de calitate pe întregul teritoriu al țării, într-un timp scurt.

     Suntem orientați spre performanță, astfel că ne angajăm să le oferim clienților și colaboratorilor noștri un parteneriat bazat pe transparență și loialitate, asigurându-i că vom trata cu seriozitate și implicare totală problemele juridice cu care se confruntă.

     Titularul Cabinetului de avocat, doamna avocat Raluca-Ioana SIMA-LENGHEL, este membru al Baroului Bihor din anul 2012.

     A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca (2009), studiile masterale co-organizate de Universitatea „Babeș-Bolyai” – Facultatea de Drept, Cluj-Napoca şi Univesité „Jean Monnet” din Saint-Etienne, Franţa, în domeniul dreptului privat comparat, limba de studiu franceză (2010) – în cadrul cărora a beneficiat de o bursă Erasmus la universitatea franceză. De asemenea, în anul 2019 a mai absolvit programul de masterat în specializarea „Dreptul european și național al afacerilor”, organizat de Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca. Vorbește fluent limbile engleză, franceză și spaniolă, pentru ultimele două dintre ele obținând certificate de competență lingvistică, în cursul studiilor universitare.

     Din dorința de a-şi actualiza și aprofunda cunoştinţele juridice, a participat la numeroase conferințe acreditate de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților și de Uniunea Națională a Barourilor din România, precum și de organele de conducere ale altor organizații profesionale.

     Astfel, în urma studiilor efectuate și a experienţei acumulate, este familiarizată cu sistemele europene de drept, precum şi cu tendinţele actuale în dreptul privat și în dreptul afacerilor, atât la nivel național, cât și la nivel european.

     Doamna avocat Raluca-Ioana Sima-Lenghel este atât avocat pledant, cât și consultant, îndeosebi în domeniul dreptului civil, comercial, administrativ şi fiscal. Specializarile sale în dreptul afacerilor sunt vânzarea internațională de mărfuri, arbitrajul comercial, drepturile de proprietate intelectuală și industrială, precum și dreptul concurenței.

     În materia dreptului administrativ, este specializată în domeniul achizițiilor publice și în cel al urbanismului.

     Seriozitatea și perfecţionismul de care a dat dovadă încă de la începutul carierei sale de avocat o recomandă ca fiind un bun profesionist, ale cărui standarde profesionale corespund celor mai exigente așteptări.


Publicații: CCTB/CCCTB Noul regim european al impozitării societăților (Cluj Tax Forum Journal nr. 3/2019 și nr. 4/2019).

logo

Adresa:

Str. Parcul Traian, nr. 6, ap. 2,
Cod poștal: 410033,
Oradea, județul Bihor

Telefon:

  • Mobil: 0757 657 973

Online:

office@sima-lenghel.ro